×

100 Tresors dels escacs per descobrir

A 100 tresors dels escacs per descobrir trobareu respostes que us ajudaran a entendre per què el joc-ciència és un llenguatge universal protagonista de la política, la literatura i el cinema. Us presentarem els personatges que han marcat la història de les 64 caselles i no oblidarem tampoc mostrar-vos com el tauler ha conquerit l'era digital.

14,90 €
Entrega en 1-2 días
Envío Gratis España Península (100€) y Baleares (150€)
Descripción

Joc amb més de 1.500 anys d'existència, els escacs són fills de l'intel·lecte humà des que en el segle VI dC a l'antiga Índia es practicava un joc de taula conegut com xaturanga. Al llarg d'incomptables generacions, el rei dels jocs fa que milions de persones siguin felices jugant, aprenent o resolent problemes mentre posen a prova la seva memòria i concentració.

La nostra intenció és apropar-vos des d'una perspectiva catalana les diferents realitats d'una disciplina que és joc, esport, ciència, cultura i art. A 100 tresors dels escacs per descobrir trobareu respostes que us ajudaran a entendre per què el joc-ciència és un llenguatge universal protagonista de la política, la literatura i el cinema. Us presentarem els personatges que han marcat la història de les 64 caselles i no oblidarem tampoc mostrar-vos com el tauler ha conquerit l'era digital.

Us animem a iniciar l'apassionant viatge al món dels escacs! Ens hi acompanyeu?

Detalle del producto
VA-5405

Ficha de datos

Tipo Producto
Papel
Idioma
Catalán
Tema
Miscelánea
Nivel
Para todos
Autor
Miquel Castells
Nº Páginas
240
Año edición
2021
Medidas
15.5 x 23 cm
Opiniones

Menú

Ajustes

Crear una cuenta gratuita para usar listas de deseos.

Registrarse